Feber igen!

Samma rubrik som tidigare och samma jä... feber igen! Hade stora planer för detta sportlov! Skulle åka längdskidor, simma, åka slalom m.m. men nu blev det ingenting av nått! Jo kanske för jag planerar att åka med sönerna imorgon, till Storklinta och inviga slalomskidorna. Får väl ta två alvedon innan vi far! Friska luften har väl ingen fått högre feber av och så länge jag inte våldsåker så borde det gå bra.

Mår ju som bäst på morgonen, så i morse bakade jag mjukkaka efter mors recept. Hade sparat paltspad från gårdagens paltkalas och hade det istället för mjölk/vatten. Fyllde sedan på med havregryn, grovt rågmjöl och lite specialvete. Mjukkakorna blev riktigt goda även om formen inte blev det minsta likt min mors - dvs runda. Men både ungarna och jag mumsade på för i magen spelar det ingen roll hur vacker något är ; )

Nu stannade tvättmaskinen, så det är bäst att gå och ta reda på den.

Håller förresten på och lär mig sticka sockar och hade nästan sticka den ena till maken klart när jag insåg att den var för stor, så nu repar jag energi för att orka riva upp eländet och börja om! YEAH!