Söker efterlysningstips

ja, inte till programmet efterlyst utan vägar till gamla vänner i andra länder. Har gått med i Facebook nyligen i ambitionen att hitta igen en gammal brevkompis från USA. Vi har haft jättebra kontakt till dess att vi började använda e-post istället för vanliga brev. Min dator kraschade samtidigt som hon bytte arbete och därmed oxå e-postadress. Tror hon flyttade oxå. Har i alla fall skickat iväg ett meddelande till en som har samma namn som hennes man hade (vet ju inte om de fortfarande är gifta)och som verkar ha "vänner" i samma stad, så det ska bli spännande att se om jag får något svar. Har du något tips på hur man, utan att betala för sig, kan hitta igen gamla vänner "over there" så får du gärna höra av dig!

Köpa hund ...

Ska vi inte men OJ vad jag skulle vilja ha en hund igen! Lite patetiskt kanske men jag sitter på Blocket och kollar på hundar så gott som varje kväll! Tyvärr så anser jag att min tid inte räcker till en hund i dagsläget och är rädd för att det bara skulle bli en stress och ett stort ok av dåligt samvete om vi skaffade en. Shit att man ska vara så "rejäl" - men tur för hunden kanske?! Ska förhoppningsvis till Sundsvall 2-4 oktober. Yngsta sonen spelar Norrlandsslutspel i innebandy och vi ska dit och hejja - tänkte utnyttja stunderna mellan matcherna till att kika lite på den hundutställning som är samtidigt. Känns kul - att få se lite live hundar av olika slag! Nä, man kanske skulle ta och återgå till studierna igen - känner mig rätt okoncentrerad just nu - har bakat en äppelpaj och torkar just nu en plåt med äpplen så det är nog dags att försöka ta sig i kragen (... men när man känner efter med handen så är kragen borta - finns inte längre där.) ;-D

Jaha ...

Nu sitter man här och önskar ... ja, vad? Jag vet inte! Färdig middag kanske? Började dagen med en promenad till Edda där sonen spelade innebandy match. Förlust blev det, men det var oxå väntat. De mötte betydligt vassare lag men de (sonens lag alltså)kämpade på rätt bra och kan trots 8 målsförlust känna sig rätt nöjda. Jag är oxå nöjd! Hittade en baddräkt samt ett par joggingskor som skall hjälpa mig att hålla konditionen uppe i höst ; ) Blev bara lite fundersam ... min baddräkt som jag köpte var i storlek 44! Köpte ett par shorts i st. 36 i somras! Ok, jag vet att jag har lång överkropp och långt mellan axlarna och tuttarna men 44! Vad har de som "normalt" har st.44 på sig när de ska simma? Ännu mera nöjd blev jag av att jag hittade en ny jacka åt min man. Jag har ogillat hans tidigare höst/ vinterjacka rätt hårt och blev därför riktigt nöjd när han gillade jackan jag hittade när han provade jeans - å jo, han köpte sig ett par jeans oxå - gick rätt snabbt oxå så vi är båda rätt nöjda efter dagens inköp, men mkt mkt trötta! Huvva vad jobbigt det kan vara att shoppa - MEN kul när man hittar det man är ute efter! Frågan är bara hur middagen ska komma på bordet, då ingen i familjen verkar vara direkt sugna på att ställa sig framför spisen. Hoppas middagen ger mig ork att fota och lägga in våra inköp senare ikväll (el. i helgen).