Skulle vilja så mycket men ...

orken räcker inte riktigt till! Är inte sjuk eller nått - bara väldigt, väldigt LAT!

Egentligen skulle jag vilja åka lite längdskidor, sticka en socka till, läsa ut "Explosiva barn", kolla in bokrean, ringa syrran, hälsa på mitt svågerbarn m.m. För att inte tala om sånt som jag (vi) skulle behöva fixa här hemma, typ en gigantisk smutstvätthög, vattna blommorna (jättejobbigt), dammtorka (jättetråkigt - ingen ironi), baka bullar, städa kylen och skafferiet + en hel massa till som jag förtränger allt jag kan!

Vad gör jag då istället? Tjollrar med datorn (bla. Facebook + denna blogg), ligger i soffan och slötittar på OS, far på sönernas innebandymatcher osv.

Nä, nu ska jag hejja på PH i slalomet - orkar ju så klart inte göra nått annat så här sent en fredagkväll ; )

Älsklingen min ...

fyller 45 idag!
Det har vi firat med omelett till frukost, innebandymatch till lunch, röding till middag (me´vin till) och nu väntar vi på att fisken ska landa så att efterrätten/ tårtan ska gå att få ner.

Kunde inte låta bli att jävlas lite ... elak som jag är - så när maken steg upp vid sex i morse (ja, han håller på att bli gammal) så gav jag honom ett paket med ett hundhalsband + ett koppel + ett lite tvedydligt meddelande. När han senare duschade så fejkade vi ett besök och när det var dags att sätta sig till bords, gick yngsta sonen ner och hämtade upp Smillas transportbur innehållande en ... Chihuahua!

Dock i tyg och med mjuk fyllning, men jag tror vi stressade honom, i alla fall en liten stund. Fniss, fniss!

Jag vill ju som tidigare sagt gärna ha en hund och gärna en liten en (som är smidig att ta med - överallt där vi ränner) men maken bromsar. Vi har ju tidigare haft hund så han vet (tyvärr) vilket ansvar och engagemang som följer med. Sen vill han absolut inte ha någon liten knähund heller, så det är lite status quo här hemma ; )

Men jag är övertygad om att trägen vinner! Skulle bara behöva lura honom till någon som har valpar ; )

Körtkortet

Nu har han tagit det!
Sonen alltså!
Snacka om leende när han tog bilen och for till tjejen!
Grattis lilla gubben OCH var nu försiktig ute i trafiken!