Bilder på syrrans doggar

Det gäller att ta för sig när man har chansen och tror man är ensam hemma : ) Attans moster som fixade bildbevis!


Snölek med uthållig terrier!


Å boy vilket vackert väder

Solen skiner idag!
Ja, hela helgen har varit fantastiskt fin. Vi bara njuter här uppe i norr (att det sen har varit 10 grader varmare i södra delarna av landet hör inte hit). Solen skiner och snön försviner - gammalt och dåligt rim men det stämmer i alla fall - snön smälter!

Hade en riktigt produktiv dag igår. Steg upp sju och började laga Sushi (för första gången i mitt liv). Det blev super smarrigt och vi åt som tok (så det blev inte sista gången)!




Kanske inte den snyggaste uppläggningen, men ... det var ju första gången ; )

Cyklade sedan till konstgräset för yngsta sonens match, förlust - kan tilläggas - men det såg bättre och bättre ut allt eftersom matchen framskred.
Efter det for jag in på Staan och köpte två nya blommor till köket - kan skymtas i den övre bilden, flyttade orkideerna till deras nya krukor och plats + fixade "plastblommorna" i äldre sonens rum. Sedan kom maken kraken hem från jobbet och då for vi och shoppade utemöbler till altanen, så nu sitter han där och njuter medan jag sitter inne och skriver blogg.

Är hunvakt i helgen. Svågern m.fam tömmer Ikea så vi får låna deras lilla älskling.

Mkt trevlig tycker vi människor medan Smilla är mer tveksam. Hon vaktatde matte i natt, sov på min mage, så att ingen hemsk hund skulle frestas lägga beslag på henne. Lite roligt då Smilla brukar behöva ha en yllefilt under sig för att trivas i vår säng. "Lilla-älsklingen" har blivit fantastiskt duktig på att gå i koppel, men också väldigt lydig när man har henne lös. Håller sig i närheten och kommer direkt vid inkallning. Precis som det ska vara!

Som vanligt börjar min mage att kurra och det börjar bli dags att laga till söndagsmiddagen - kör med bakpotatis och biff idag, känner inte för att stå vid spisen lika länge som igår ; ) Äldsta sonen har match vid normal middagstid så det blir tidig middag idag och skönt är det - då jag redan e´hungrig!

Blåsig söndag med fotboll

Äldsta sonen spelade DM-match i fotboll i dag. Inte det bästa vädret fär fotboll då vi drabbats av "höststorm" i norrland, men seger blev det och det är väl resultatet som är vikigast - inte vädret ; )

Har varit lite duktig i helgen och putsat fönster + fixat nya gardiner - det känns så sköööönt att ha det gjort, så du anar inte. Gardinerna i sovrummet har vi haft i flera år. Sa till maken att "nu blir nog grannarna lyckliga som får ngt nytt att titta på". Han ifrågasatte om folk alls lägger märke till om grannen har bytt gardiner. Jag funderade en mkt kort liten stund och kom fram till att jag inte har en blekaste aning om hur ofta våra grannar byter gardiner. Hur gör du? Märker du om en granne bytt gardiner? Kan erkänna att jag är en sån som kikar på fönster och gardiner i hus jag passerar och kan reflektera över om hur snyggt eller inte jag tycker, men aldrig att jag skulle komma ihåg hur länge de har hängt där!

Nä, nu ska jag irra runt i cyberspace en stund innan det är dags för middag, ska erkänna att det börjat kurra i magen och kommer nog att sätta igång med middagen ganska snart. Hatar att vara hungrig och blir väldigt otrevlig för min omgivning, vilket de lärt sig och drar nytta av - bara ligga lågt - så kommer middan på bordet utan deras inblandning. Tur att jag har andra knep för att inte bli helt utnyttjad av mina nära & kära.