Söndag - snö & panik

Ja då var det söndag kväll och en summering av helgen kan göras. Fredagen bjöd på vin och soffläge, en riktigt slapp kväll. Lördag gick i sportens tecken. Först äldsta sonens innebandy match, vilken de vann!

Sedan var det dags för middag i Sportbaren samt hockeymatch mellan AIK och Luleå, vilken AIK vann! Tyvärr ingen bild på den matchen. Väl hemma väntade en kisse som hade saknat matte.


Åsså småkikade vi på Robinsson, hejjade på Hans - mest av patriotiska skäl - har inte följt med i årets variant, så vi hade inte så mkt att gå på.

Idag söndag har jag fungerat som massör (makens rygg krånglar) samt chaufför (hämtat lilleman när han kom hem efter förlust i innebandy (match i Umeå, hämtning Edda). Har också i ren adrenalin bakat två sockerkakor (en till jobbet och en till oss här hemma) efter att ha smällt in i garaget med vänstra backspegel samt varit på väg att ramma karossen på samma sida. Skulle vara snäll med maken och backa in i garaget (så han lättare skulle ta sig in i morgonbitti (hans onda rygg), men gled snett på snöpucklarna (ja, vi slarvar med att skotta framför garaget - jag erkänner - vi rår för det själva) och hamnade farligt nära stålbalkarna (dörrkarmen). Kunde inte öppna dörren för att kolla, utan fick ringa in och be maken och sonen komma och dirigera mig! Var både förbannad (för att vi inte skottat ordentligt) och ledsen (ville inte få bilen kvaddad) men det löste sig med "a little help from my fiends" och backspegeln gick att trycka fast igen (inga skador på den heller)!

Så var det dags igen!

Dags att återvända till verkligheten! Efter 1,5 års studier är jag tillbaks på jobbet! Nu med en fil.mag + en pecialpedagog examen! Känns overkligt att dessa tre terminers studier redan är över och att jag nu ska börja passa tider som andra bestämt åt mig ; ) men samtidigt känns det också helt rätt och jag har saknat såväl ungarna på skolan samt mina kollegor!

Ska slappa framför soffan i min sista kväll i "frihet" ( en sanning med modifikation, då kurserna har varit rätt krävande och man alltid har känt en uppgift hängande över sig).

16-års kalaset är oxå avverkat så nu är det bara maken som kvarstår att fira, men dit är det en månad och hans present är redan fixad och klar! Yeah!

Kan oxå avslöja att jag fick ett nytt objektiv till kameran av min familj. Ett 70-300, så nu måste jag bara ta mig ut i naturen och sätta igång, känns superbra! Tack älskade ungar + gammälsklingen min!

För 18 år sedan ...

var jag nybliven mamma för första gången! Nu är jag tvåfaldig mor och njuter av att sönerna blir äldre för var dag som går! Hurra, hurra, hurra!

Måste också erkänna att det känns utomordentligt bra att inte vara nyförlöst idag ; )