Söndag - snö & panik

Ja då var det söndag kväll och en summering av helgen kan göras. Fredagen bjöd på vin och soffläge, en riktigt slapp kväll. Lördag gick i sportens tecken. Först äldsta sonens innebandy match, vilken de vann!

Sedan var det dags för middag i Sportbaren samt hockeymatch mellan AIK och Luleå, vilken AIK vann! Tyvärr ingen bild på den matchen. Väl hemma väntade en kisse som hade saknat matte.


Åsså småkikade vi på Robinsson, hejjade på Hans - mest av patriotiska skäl - har inte följt med i årets variant, så vi hade inte så mkt att gå på.

Idag söndag har jag fungerat som massör (makens rygg krånglar) samt chaufför (hämtat lilleman när han kom hem efter förlust i innebandy (match i Umeå, hämtning Edda). Har också i ren adrenalin bakat två sockerkakor (en till jobbet och en till oss här hemma) efter att ha smällt in i garaget med vänstra backspegel samt varit på väg att ramma karossen på samma sida. Skulle vara snäll med maken och backa in i garaget (så han lättare skulle ta sig in i morgonbitti (hans onda rygg), men gled snett på snöpucklarna (ja, vi slarvar med att skotta framför garaget - jag erkänner - vi rår för det själva) och hamnade farligt nära stålbalkarna (dörrkarmen). Kunde inte öppna dörren för att kolla, utan fick ringa in och be maken och sonen komma och dirigera mig! Var både förbannad (för att vi inte skottat ordentligt) och ledsen (ville inte få bilen kvaddad) men det löste sig med "a little help from my fiends" och backspegeln gick att trycka fast igen (inga skador på den heller)!

Kommentera inlägget här :